Adaptant-nos als canvis

Som un col·legi en el què pensem que la nostra principal riquesa és la qualitat de l’ensenyament  dels professionals que eduquem i impartim les classes.

L’objectiu principal del desenvolupament dels programes d’innovació pedagògica en el nostre centre és el de millorar els resultats acadèmics, les competències i habilitats dels alumnes.

Per tal motiu, i per poder continuar treballant en aquesta societat tan canviant  que ens envolta, la nostra pretensió és la de continuar formant-nos en noves metodologies per poder experimentar-les en l’aula i continuar així la millora en l’aprenentatge dels nostres alumnes.

Treballs per projectes i àmbits

Els projectes ajuden a que els alumnes treballen les seues habilitats i competències  de manera interdisciplinar, associant i relacionant, de manera pràctica i , els continguts de diferents matèries.

Els objectius es dirigeixen a l’aprenentatge i servici, de manera que poden contribuïr  de manera altruïsta en àmbits socials mediambientalsculturals

A l’esquerra, col·laboració amb el projecte MONAU, de la  Societat Valenciana d’Ornitologia. Baix, d’esquerra a dreta, el projecte LOVA (el musical),  Viu la ciència (amb alumnes de batxillerat i primària), i  el projecte Hi ha algú ahí?  (àmbit científic tecnològic en 1r d’ESO).


Participa en la celebració del dia del llibre

Com cada 23 d’abril, celebrem el Dia Internacional del Llibre, una data transcendent en la història de la literatura per la coincidència de la mort d’importants escriptors com Cervantes, Shakespeare i Josep Pla, entre d’altres.

Amb aquest motiu ens agradaria saber quin és el teu llibre favorit, quin ens recomanes o quin és el llibre que penses que t’ha canviat la vida.

Entra en el següent formulari i envia’ns la informació que necessitem (títol, foto de la portada, autor i un breu comentari del llibre).

Cada mes publicarem una selecció de 10 llibres dels que ens recomaneu.

Algunes coses en què estem millorant

La promoció de les bones pràctiques en els equip pedagògics te com a resultat l’increment de recursos.

plataforma educamos

Plataforma de comunicació amb les famílies.

Google classroom

Plataforma de treball i comunicació amb alumnes.

Aules d’informàtica

El centre compta amb dues aules per a qualsevol nivell.

Dispositius a l’aula

Ús de l’iPad com a eina complementària a l’aprenentatge.